Online Programma

Trek online je klant aan!
Yes, I'm ready!

Heb jij hier ook last van?

N

je biedt online een product of dienst aan, maar je verkoop valt tegen

 

N

je bent ondernemer geworden om meer vrijheid te ervaren, maar je bent nog nooit zo druk geweest

 

N

je hebt enorm veel waarde te bieden, maar weet niet hoe je dit nu optimaal online kunt inzetten

 

N

je hebt een systeem nodig, maar weet niet hoe dat met alle techniek moet

 

Online Programma ‘Trek online je klant aan!’

Wist je dat 99% van jouw nieuwe website bezoekers nog helemaal niet klaar is om over te gaan tot conversie? Jouw potentiële klant wil jou eerst leren kennen (know), kijken of er een klik is tussen jullie (like) en vervolgens zeker weten dat jij de juiste persoon bent om hem/ haar te helpen (trust).

Je hebt dus een duidelijke klantreis (=funnel) nodig! Een goed ontworpen funnel helpt jou de juiste potentiële klanten aan te trekken. En helpt jou om van deze potentiële klanten betalende klanten te maken.

Misschien heb je ooit wel eens gehoord van de kracht van funnels. Je ziet wellicht om je heen wat een goed ontworpen funnel voor succes oplevert en je wilt ook één (of meerdere) funnel(s) voor jouw eigen (online) business.

Maar…

– je wordt er gek van om alles zelf uit te moeten zoeken

– je hebt al ontzettend veel webinars bekeken en je bent klaar voor ACTIE

– je zoekt één plek waar je stap voor stap een funnel ontwerpt en implementeert, zodat je na de training ook daadwerkelijk resultaat ziet

Lieve ondernemer, dat kan nu!

Ga samen met mij aan de slag in mijn online programma ‘Trek online je klant aan!’. Je krijgt toegang tot alle (online) modules die jou leren nieuwe waardevolle leads:

– te vinden

– aan te trekken

– te converteren

De methode ‘Trek online je klant aan’ hanteer ik ook tijdens mijn 1-op-1 Strategie Sessie en bied ik jou nu online aan.

Alle ins-and-outs, methoden, stappen en uitleg van technische termen vind je in de online trainingsomgeving terug. Je hebt toegang tot korte en praktische how-to video’s, zodat jij gemakkelijk aan de slag kunt. Je vindt zelfs een gehele Active Campaign training terug, zodat ook dit programma geen geheimen meer voor jij heeft.

Na de training hoef jij alleen je Facebook Ads aan te zetten (ook dat leer ik je) en je klaar te maken voor online groei!

Wat leer je tijdens de online training?

Foundation

Hoe werkt een funnel & welke funnels bestaan er allemaal? Welke funnel werkt voor jouw business?

Module 3: Automatiseer & Implementeer

Hoe knoop je nu al je systemen aan elkaar? Hoe werkt ActiveCampaign, Calendly en LeadPages? Hoe bouw je de perfecte salespage op die wel zorgt voor conversie?

Module 1: Wie is jouw klant?

De basis van alles! Leer de geheimen van jouw klant kennen en baseer je gehele marketingstrategie op hem of haar.

&

Module 4: Traffic & Funnels

Wanneer je je funnel ontworpen en geïmplementeerd hebt wil je natuurlijk wel je ideale klant bereiken! Social media, adverteren en SEO, niets blijft onbesproken in deze module.

Module 2: Wat is jouw aanbod?

Wat is een logische opbouw van jouw aanbod? Hoe ziet jouw waardeladder eruit? En ontwerp een weggever die WEL werkt.

Module 5: Waardevolle relatie

Je lijst vult zich met waardevolle leads, top. Maar nu… hoe maak je van je potentiële klant een betalende klant?

Moet ik dit allemaal alleen doen?

Nee! Vaak is het probleem niet alleen de kennis, maar vooral het DOEN. Ik vind het super belangrijk dat je in ACTIE komt en daadwerkelijk een succes van jouw (online) bedrijf maakt. Daar help ik je graag bij!

Kies voor het Online Programma Plus, dan ben ik er elke week tijdens mijn office hours om jou te helpen om de best mogelijke strategie en funnel voor jouw business te ontwerpen en te implementeren. Ik weet als geen ander hoe overweldigend de online wereld met al z’n mogelijkheden en tools kan zijn. Daarom help ik je stap voor stap door de modules heen.

In het Plus Programma bied ik je 2 x per week een Zoomcall aan, zodat jij eventuele vragen kunt stellen en niet vastloopt. Ik geef je hierin ook feedback op je strategie, salespagina’s, mails etc. Precies waar jouw behoefte ligt!

How-to video's

Stap-voor-stap werkboek

u

Zoomcalls

Omdat ik werkzaam ben als VA wilde ik meer over funnels weten. Zo kan ik mijn klanten hierin adviseren en ondersteunen.

De online training heeft mij ontzettend veel geleerd over waar ik over na moet denken als ik met funnels start én over hoe ik dit in de praktijk implementeer. Mijn angst voor de techniek is verdwenen; sterker nog, ik kijk ernaar uit om het in praktijk te brengen!

De opbouw van de training is heel logisch en doordat de training in modules zijn opgedeeld, die op hun beurt weer in logische blokken zijn onderverdeeld, blijft het overzichtelijk. In betrekkelijk korte tijd heb ik ontzettend veel geleerd. Handig is het werkboek dat je bij iedere module uit kunt printen. Zo zijn mijn aantekeningen lekker geordend.

Als je kunt lezen en luisteren, kun je deze training volgen. Het is nergens onnodig ingewikkeld gemaakt, heerlijk.

Ik heb de online training gevolgd in combinatie met de support. De live Zoomcalls waren super handig om specifieke vragen te kunnen stellen en Anouk reageert ook snel op vragen in de FB-groep.

Ik durf straks zelf aan de slag met het implementeren van mijn funnels in mijn website. Ik ben handig, maar zeker geen techneut, dus daar had ik voorafgaand aan de training erge twijfels over. Met alle uitleg in de filmpjes, die echt stap-voor-stap wordt toegelicht, kan ik nu prima uit de voeten.

Ik zou deze online training zeker aanbevelen aan andere ondernemers. Ik vind dat je voor dit bedrag een schat aan waarde weggeeft. En of je nu technisch bent aangelegd of niet: iedereen kan dit volgen en toepassen. Zo kun je voor een heel aantrekkelijk bedrag je online marketing een flink aantal levels upgraden! Mijn funnelvrees is voorbij en ik snap nu veel beter waarom Anouk funnels zo leuk vindt 🙂

Irene Duinhoven

Eigenaar, Regelbrein

Resultaat:

N

jij hebt jouw online strategie ontworpen & je marketing machine staat aan.

N

jouw potentiële klant doorloopt de know-like-trust fase automatisch, zodat een koop logisch wordt.

 

N

jij weet hoe je keer op keer automatisch nieuwe leads aantrekt & omzet naar betalende klanten.

 

De voornaamste reden dat ik aan de online training heb deelgenomen was, dat ik mijn salesfunnels, die ik al samen met jou op de Strategie Sessie had ontworpen, wilde optimaliseren. Ik overweeg om over te stappen naar Active Campaign, dus meer kennis opdoen van dit programma triggerde mij ook.

De online training heeft mij meer inzicht gegeven in hoe ik mijn bestaande funnels kan analyseren. En ik behoud uiteraard 12 maanden toegang om nieuwe funnels te ontwikkelen! Een van mijn funnels realiseert nu al een hele goede conversie en heeft me ook daadwerkelijk nieuwe klanten opgeleverd!

De online training heeft een goede opbouw, prettige video’s en handige werkbladen. Ook de Zoom calls in de Facebookgroep zijn prettig om al je vragen te kunnen stellen. Anouk neemt alle tijd voor je. De vragen van de andere deelnemers zijn interessant voor de inrichting van je eigen funnel. Het geeft je echt een stimulans om verder te bouwen!

De begeleiding van Anouk heb ik als heel prettig ervaren. Ze is betrokken, enthousiast en gericht op het afmaken van jouw funnels. Stap voor stap. Iedere in z’n eigen tempo.

Ik zou deze online training zeker aanbevelen, omdat heel veel ondernemers hier echt nog geen kaas van hebben gegeten en daardoor gewoonweg omzet laten liggen.

Masja Slootweg

Eigenaar, Socialmet

How-to video's

Stap-voor-stap werkboek

u

Zoomcalls

Trek ook online je klant aan!

Yes, I'm ready!
Een funnel? Wat is dat nu weer?

Een goed ontworpen funnel leidt jouw ideale klant op de automatische piloot naar jouw product of dienst. En belangrijker: je funnel verleidt jouw ideale klant tot aankopen. Ook als jouw ideale klant niet meteen een aankoop doet, blijft hij toch aangehaakt.

Zie een funnel als een trechter: bovenin komen de leads binnen, dat zijn je potentiële kopers. En omdat zij in de trechter (aangehaakt) blijven door de waardevolle content die jij ze biedt, blijf jij in contact staan met deze potentiële kopers en komen daar uiteindelijk verkopen uit.

Welke programma's heb ik nodig om aan deze training te kunnen deelnemen?

Ik ga ervan uit dat je een WordPress website hebt. En dat je in jouw WordPress Theme salespages kunt maken. Als dat niet kan, ben jij bereid om LeadPages aan te schaffen. Tevens werk ik in deze training met ActiveCampaign en geef ik geen uitleg over het inrichten van andere e-mailmarketingsystemen.

Ik ben niet zo technisch, kan ik dit wel?

Ik leer je alles stap voor stap via korte how-to video’s. Je hoeft echt niet enorm technisch te zijn.

In het Plus programma bied ik je een keer in de twee weken een Zoomcall aan (1-op-1). Ik geef je hierin feedback op je strategie, de inhoud van je mails, de opmaak van je salespagina’s. Ik stem deze Zoomcalls precies af op waar jij behoefte aan hebt. Zo sta je er echt niet alleen voor!

Hoe lang behoud ik toegang?

In het Plus Programma behoud je 12 maanden toegang tot de online modules. En je mag 3 maanden gebruik maken van de hulp in de Zoomcalls. Dat klinkt streng, maar ik wil graag dat je in de ACTIE-modus blijft. Geloof me, alleen zo kom je tot resultaat.

In het Basis Programma behoud je 6 maanden toegang tot de online modules.

Verdien ik mijn investering wel terug?

 Hoeveel kost alle omzet die je nu laat liggen?

Tijdens dit online programma ontwerp EN implementeer je een online marketing machine die een stroom van potentiële klanten voor jouw bedrijf oplevert. 

Keer op keer 🙂

Mijn vraag staat er niet bij...

Is er iets onduidelijk of wil je gewoon extra informatie? Mail mij dan op anouk@funnelclub.nl. Leuk om iets van je te horen!

Ik wilde graag meer inzicht in hoe ik een automatisering op kan zetten en hoe ik in beeld kom bij mijn “ideale” klant. Daarom heb ik de online training in combinatie met de groepscoaching van Funnel Club aangeschaft.

Dank zij deze training heb ik mijn doelgroep nog meer verfijnd. Want ik heb nu geleerd dat dat de basis van alles is. Anders schiet je met hagel. En ik kan zelf een funnel inrichten.

Ik vond de inhoud van de training overzichtelijk en met behulp van de filmpjes wordt het duidelijk uitgelegd. Als je de theorie nog niet helemaal snapt, kijk je het filmpje gewoon nog een keer. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Bijvoorbeeld waarom ik een aparte landingspagina moet maken voor mijn lead magnet.

Ik vond het prettig hoe Anouk snel antwoord gaf op extra vragen. Deskundig, vriendelijk en toegankelijk.

Ik zou de begeleiding tijdens de Zoom calls zeker willen aanbevelen, ook omdat het opgenomen wordt als je er niet zelf bij kunt zijn. Persoonlijk vind ik dat live deelname het meeste oplevert maar dat is niet altijd mogelijk. Het is wel belangrijk dat je zelf vragen inbrengt.

De technische implementatie met de stap voor stap uitleg is absoluut goed te doen. Nou vind ik het zelf ook leuk om nieuwe technische dingen uit te proberen. Maar volgens mij als je daar wat meer weerstand tegen hebt, lukt het ook met de duidelijke uitleg in de video’s.

Ik zou deze online training aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ik van mening ben dat je als ondernemer tenminste een basis begrip moet hebben van hoe online marketing werkt en welke technieken, programma’s je daarvoor kunt inzetten. Je kunt het daarna altijd uitbesteden, maar het geeft je een veel betere onderhandelingspositie als je weet waar je het over hebt.
Het opzetten van een basis funnel is heel goed te doen met de uitleg en tips van Anouk.

Anke Visser

Eigenaar, Leef je Vrijheid

DOWNLOAD DE TEMPLATE NU (PDF)

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de template.

VRAAG DE MASTERCLASS NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt, check je inbox (of SPAM) voor de Masterclass.

VRAAG JOUW TIP NU AAN

Vul jouw voornaam + e-mail in & klik op de button.

Het is gelukt!