Over mij
Mijn naam is Anouk van der Linden. Een ambitieuze ondernemer uit Ravenstein. Oorspronkelijk startte ik als virtueel assistent mijn bedrijf Virtueelassistent.online. Ik ondersteunde succesvolle online ondernemers met werkzaamheden binnen sales- en marketing. Van heel dichtbij zag ik het harde werken en soms de frustratie van deze ondernemers met vaak een teleurstellend resultaat. Dat moet toch anders kunnen?!

Vanuit mijn liefde voor online marketing ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. Ik ben experts gaan volgen in Amerika en haal mijn kennis nog dagelijks daar vandaan. Ik geloof alleen niet in copy-paste. Wat in Amerika werkt hoeft nu eenmaal niet in de Nederlandse markt te werken. Daarom heb ik mijn eigen “saus” over al deze kennis gegoten. Ik heb een eigen methode ontwikkeld om jou zo goed mogelijk te helpen. En vooral ook zo duidelijk mogelijk. Ik snap dat de wereld van online marketing overweldigend kan zijn. En jij MOET al zoveel!

Funnel
Het is essentieel dat jouw potentiële klant jou leert kennen (know), jouw expertise gaat waarderen (like) en je als ondernemer gaat vertrouwen (trust). Daarna voelt de klant zich pas comfortabel genoeg om over te gaan tot aankoop van jouw product of dienst.

Een funnel is een middel om jouw ideale klant automatisch door die knowliketrust fase mee te nemen. Voor een goed ontworpen funnel is het essentieel dat je jouw ideale klant van binnen en buiten kent. En je weet precies tegen welk probleem jouw ideale klant aanloopt. Jouw aanbod is vervolgens de oplossing voor het probleem van jouw klant.

Een funnel maakt – indien goed ontworpen en geïmplementeerd – het online ondernemen een stuk makkelijker!

Mijn missie is om met Funnel Club zoveel mogelijk ondernemers te laten ervaren hoe je meer online resultaat behaalt in 5 stappen. Want je hoeft helemaal niet (nog) harder te werken voor meer online resultaat! Wel slimmer! Vanuit een goed doordachte online strategie met een ingerichte geautomatiseerde funnel.

Voor wie?
Het liefst werk ik samen met succesvolle ondernemers die veel in hun mars hebben. Die niet alleen hard werken, maar zeker ook met hun hart. Ondernemers die snappen dat verkoop geen keiharde “game” is die gespeeld moet worden, maar hun kennis willen inzetten om hun klanten beter te helpen. Ondernemers die net als ik positief in het leven staan, die doorzetten en geloven in hun dienst of product. Ondernemers die succesvol zijn, maar online resultaat (nog) laten liggen.

Resultaat
• Zonder leads, geen sales. Zonder sales, geen business. Met een funnel zorg je 24/7 voor een continue stroom van potentiële klanten.
• Je hebt een systeem in handen waarmee je jouw bedrijf VOOR je laat werken (dus niet meer zomaar wat aanrommelen).
• Je verkoopt zonder wanhopig of opdringerig over te komen en laat juist je waarde en expertise zien. Daardoor wil jouw klant graag met jou werken of bij jou kopen.
• Doordat jij niet meer continu hoeft bezig te zijn met het vinden van nieuwe leads, heb jij meer tijd om jouw klanten te helpen en te doen waar jij zo goed in bent.

Gratis Strategie gesprek
Ontdek hoe je meer online resultaat kunt behalen door slimmer te werken. Plan een Strategie Gesprek.
Tijdens dit gesprek laat ik jou kennis maken met mijn beproefde methode: “Meer Online Groei in 5 Stappen”.

Klik op onderstaande button om meteen een Strategie Gesprek aan te vragen.