Voor een nieuw aan te bieden programma waren mijn twee partners en ik op zoek naar iemand die, naast advies, de gehele implementatie van dit project voor haar rekening kon nemen. Na kennis gemaakt te hebben tijdens één van haar webinars besloten we te gaan samen werken met Anouk.

Het All-inclusive pakket begint met een Strategie Dag. De locatie was goed, een prettige ruimte met een goede lunch. We hebben de Strategie Dag met z’n drieën gedaan en dat heeft opgeleverd dat we aan het einde van deze dag veel meer wisten wat de mogelijkheden waren en welke kant we op wilden. Ook van elkaar. Anouk heeft ons die dag goed begeleid en dat was niet makkelijk met drie door elkaar pratende enthousiaste mensen. Ze hield de focus op het einddoel!

We kwamen met een concreet plan uit de Strategie Dag, zodat Anouk makkelijk kon starten met de implementatie. Ze heeft voor ons een WordPress website gemaakt met een volledige lead generation funnel. Je kunt het resultaat hier bekijken.

De implementatie liep soepel. We werkten overzichtelijk samen in Trello en dat bleek een uitkomst voor dit project. Anouk hield ons scherp en als er iets niet duidelijk was of we hadden extra vragen dan nam Anouk daar alle tijd voor.

Na de oplevering van onze nieuwe website & funnel hebben we nog een afsluitende online sessie gehouden waarbij Anouk ons een helder stappenplan heeft gegeven om elke keer nieuwe bezoekers naar onze funnel te leiden.
We blijven toegang houden tot haar online training met korte how-to video’s, zodat we zelfstandig taken kunnen uitvoeren aan de website en in ActiveCampaign.

Ik zou Anouk aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ze concreet en to-the-point is, en tegelijk persoonlijk in haar manier van werken. En altijd bereikbaar!

Erik Bannenberg

Mede-eigenaar, Leiderschapsstudio

Ik liep al heel lang met het idee mijn funnel te ontwerpen, maar elke keer kwam er van alles tussen. En daarnaast is het simpelweg mijn expertise niet. Ik weet er wel wat van, maar zeker het technische aspect en de “hoe” was een obstakel. Na zoveel maanden (jaren) uitstellen, wilde ik nu écht aan de slag!

Een Strategie Dag samenwerken met Anouk heeft mij helderheid gegeven in mijn aanbod en hoe ik een funnel het beste voor mijn business kan inzetten. Het geeft aan de ene kant rust om dat plaatje zo helder te hebben, maar ook heel veel energie en ruimte om het ook daadwerkelijk uit te gaan voeren. De kennis en het meedenken van Anouk werken inspirerend, waardoor we snel tot een concreet plan konden komen.

Anouk heeft een persoonlijke aanpak. Ze denkt mee en is professioneel. Ze kijkt naar wat bij mijn specifieke onderneming, visie en klanten past. En biedt alle ruimte voor brainstorm en eigen suggesties. Fijn hoe ze processen simpel maakt en snel helder heeft hoe je een business voorwaarts kunt brengen!

Het resultaat na onze dag? In plaats van ingewikkeld denken en mezelf vast zetten kan ik nu concrete stappen uitvoeren en daarvoor kunnen gaan. Ik ben blij dat ik ook de uitvoering bij Funnel Club neer kan leggen, zodat ik weet dat we iets moois bouwen. Binnen een week al de eerste landingspagina en continu klaarstaan voor vragen en kleine tips. Top!

Floortje Lopes

Founder, Tree Full of Scones

Ik ben gaan samenwerken met Anouk, omdat het ontwerpen van een goed converterende sales funnel de kennis en inzichten van een expert nodig heeft.

Tijdens onze Strategie Dag hebben wij niet 1 maar 2 funnels ontworpen, voor 2 verschillende producten binnen mijn bedrijf. Fijn om te weten welke product in welke funnel past.

De ervaring van Anouk uit zich in een coachende begeleiding. Ik heb het als heel prettig ervaren dat zij niet klakkeloos aanneemt wat ik wil maar dat ze meedenkt over een betere of andere ingang of oplossing. Praktisch, to-the-point, realistisch.

Ik weet nu wat mij te doen staat!

Jeanet Bathoorn

Eigenaar, Vrijheidsondernemers

Omdat ik werkzaam ben als VA wilde ik meer over funnels weten. Zo kan ik mijn klanten hierin adviseren en ondersteunen.

De online training heeft mij ontzettend veel geleerd over waar ik over na moet denken als ik met funnels start én over hoe ik dit in de praktijk implementeer. Mijn angst voor de techniek is verdwenen; sterker nog, ik kijk ernaar uit om het in praktijk te brengen!

De opbouw van de training is heel logisch en doordat de training in modules zijn opgedeeld, die op hun beurt weer in logische blokken zijn onderverdeeld, blijft het overzichtelijk. In betrekkelijk korte tijd heb ik ontzettend veel geleerd. Handig is het werkboek dat je bij iedere module uit kunt printen. Zo zijn mijn aantekeningen lekker geordend.

Als je kunt lezen en luisteren, kun je deze training volgen. Het is nergens onnodig ingewikkeld gemaakt, heerlijk.

Ik heb de online training gevolgd in combinatie met de support. De live Zoomcalls waren super handig om specifieke vragen te kunnen stellen en Anouk reageert ook snel op vragen in de FB-groep.

Ik durf straks zelf aan de slag met het implementeren van mijn funnels in mijn website. Ik ben handig, maar zeker geen techneut, dus daar had ik voorafgaand aan de training erge twijfels over. Met alle uitleg in de filmpjes, die echt stap-voor-stap wordt toegelicht, kan ik nu prima uit de voeten.

Ik zou deze online training zeker aanbevelen aan andere ondernemers. Ik vind dat je voor dit bedrag een schat aan waarde weggeeft. En of je nu technisch bent aangelegd of niet: iedereen kan dit volgen en toepassen. Zo kun je voor een heel aantrekkelijk bedrag je online marketing een flink aantal levels upgraden! Mijn funnelvrees is voorbij en ik snap nu veel beter waarom Anouk funnels zo leuk vindt 🙂

Irene Duinhoven

Eigenaar, Regelbrein

De voornaamste reden dat ik aan de online training heb deelgenomen was, dat ik mijn salesfunnels, die ik al samen met jou op de Strategie Dag had ontworpen, wilde optimaliseren. Ik overweeg om over te stappen naar Active Campaign, dus meer kennis opdoen van dit programma triggerde mij ook.

De online training heeft mij meer inzicht gegeven in hoe ik mijn bestaande funnels kan analyseren. En ik behoud uiteraard een levenslange toegang om nieuwe funnels te ontwikkelen! Een van mijn funnels realiseert nu al een hele goede conversie en heeft me ook daadwerkelijk nieuwe klanten opgeleverd!

De online training heeft een goede opbouw, prettige video’s en handige werkbladen. Ook de Zoom calls in de Facebookgroep zijn prettig om al je vragen te kunnen stellen. Anouk neemt alle tijd voor je. De vragen van de andere deelnemers zijn interessant voor de inrichting van je eigen funnel. Het geeft je echt een stimulans om verder te bouwen!

De begeleiding van Anouk heb ik als heel prettig ervaren. Ze is betrokken, enthousiast en gericht op het afmaken van jouw funnels. Stap voor stap. Iedere in z’n eigen tempo.

Ik zou deze online training zeker aanbevelen, omdat heel veel ondernemers hier echt nog geen kaas van hebben gegeten en daardoor gewoonweg omzet laten liggen.

Masja Slootweg

Eigenaar, Socialmet

Ik wilde graag meer inzicht in hoe ik een automatisering op kan zetten en hoe ik in beeld kom bij mijn “ideale” klant. Daarom heb ik de online training in combinatie met de groepscoaching van Funnel Club aangeschaft.

Dank zij deze training heb ik mijn doelgroep nog meer verfijnd. Want ik heb nu geleerd dat dat de basis van alles is. Anders schiet je met hagel. En ik kan zelf een funnel inrichten.

Ik vond de inhoud van de training overzichtelijk en met behulp van de filmpjes wordt het duidelijk uitgelegd. Als je de theorie nog niet helemaal snapt, kijk je het filmpje gewoon nog een keer. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Bijvoorbeeld waarom ik een aparte landingspagina moet maken voor mijn lead magnet.

Ik vond het prettig hoe Anouk snel antwoord gaf op extra vragen. Deskundig, vriendelijk en toegankelijk.

Ik zou de begeleiding tijdens de Zoom calls zeker willen aanbevelen, ook omdat het opgenomen wordt als je er niet zelf bij kunt zijn. Persoonlijk vind ik dat live deelname het meeste oplevert maar dat is niet altijd mogelijk. Het is wel belangrijk dat je zelf vragen inbrengt.

De technische implementatie met de stap voor stap uitleg is absoluut goed te doen. Nou vind ik het zelf ook leuk om nieuwe technische dingen uit te proberen. Maar volgens mij als je daar wat meer weerstand tegen hebt, lukt het ook met de duidelijke uitleg in de video’s.

Ik zou deze online training aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ik van mening ben dat je als ondernemer tenminste een basis begrip moet hebben van hoe online marketing werkt en welke technieken, programma’s je daarvoor kunt inzetten. Je kunt het daarna altijd uitbesteden, maar het geeft je een veel betere onderhandelingspositie als je weet waar je het over hebt.
Het opzetten van een basis funnel is heel goed te doen met de uitleg en tips van Anouk.

Anke Visser

Eigenaar, Leef je Vrijheid

Tijd om actie te ondernemen met mijn funnel. Veel ideeën, je kent dat wel als je met je business groeit en ‘online’ wilt gaan. Ik had al een redelijke e-mail sequence staan, maar een hele tijd hikte ik tegen de structuur en het implementeren van al die ideeën aan.

En daar is ineens het mooie bedrijf van Anouk, Funnel Club. Zij komt voor mij precies op tijd. Ik heb een Sales Scan van Anouk mogen ontvangen. Anouk heeft mij enorm geholpen met haar waardevolle tips en uitleg over haar 5 stappen methode tijdens de Sales Scan. Ze neemt echt de tijd voor jou en haar analyse is een hele inspirerende ervaring.

Funnel Club heeft mij over de drempel heen geholpen en ik ben gaan knallen!

Ik kan jou de Sales Scan en de 5 stappen methode van Anouk als ondernemer alleen maar aanraden.
Ik ben fan van Funnel Club!

Alexa Pluim

Eigenaar, Web en Logo

Een inspirerende Strategie Dag mogen beleven met Anouk, de expert in het samenstellen van je funnel, in een prachtige omgeving met zorg uitgekozen.

Goed voorbereid op mijn specifieke bedrijfsvragen voor het lanceren mijn online trainingen, zijn we beiden vol passie aan de slag gegaan met de 5 stappen.

Onvoorstelbaar hoe je in slechts één dag alle 5 de stappen met goed gevolg kunt doorlopen. Ik ben naar huis gegaan met een compleet draaiboek.

Daarnaast is het fijn om te weten dat, als ik het even niet meer weet of toch een expert nodig heb bij het implementeren van mijn funnel, ik contact kan opnemen met Anouk.

Ingrid Huskens

Eigenaar, Leef Je Passie

Wij wilden graag een eerste marketing funnel ontwerpen en besloten daarom een Strategie Dag met Anouk in te plannen. De dag heeft ons concreet een ontwerp opgeleverd voor onze beide te bereiken doelgroepen. Wij zijn klaar om aan de slag te gaan!

Anouk is helpend, enthousiast, begeleidend en verklarend. Ze is niet bang om -indien nodig – te confronteren, om daarmee het best mogelijke resultaat neer te zetten.

Ik had al veel gehoord over het mail programma ActiveCampaign. Wij wilden hier graag mee aan de slag. Anouk heeft ons tijdens de Strategie Dag voorbeelden kunnen laten zien van werkende campagnes. Wij hebben meteen besloten over te stappen van ons huidige mail systeem naar ActiveCampaign.

Ik zou de Strategie Dag zeker aanbevelen, omdat het opzetten van een goede funnel jouw klanten de mogelijkheid geeft laagdrempelig kennis te maken met jou en jouw aanbod. Om vervolgens een relatie op te bouwen. Dus extra omzet, extra effect.

Ben Vissers

Mede eigenaar, Vissers & Werkman

Ik heb een Strategie Dag bij Anouk van Funnel Club aangevraagd, omdat ik nog geen goedlopende funnel had. Wel een gratis weggever, maar die leidde tot niets. Mensen kwamen automatisch op mijn e-mail lijst, maar ik had dus verder niks ingericht. Hierdoor hielp ik de ondernemers die mijn weggever aanvroegen niet goed verder met het onderwerp waar ze meer over wilden weten. Zonde!

De dag heeft mij twee uitgewerkte funnels opgeleverd, inzicht in een mogelijk nieuw aanbod en we hebben mijn bestaande aanbod beter ingericht. De Strategie Dag heeft mij eigenlijk veel meer opgeleverd dan ik had verwacht!

Anouk denkt lekker out-of-the box mee. Ze wil de funnel graag overzichtelijk houden, met de nadruk op waarde leveren. Anouk gaf mij de ruimte om op nieuwe inzichten te komen voor mijn bestaande aanbod. Heerlijk!

Ze denkt mee over het technisch inrichten van de funnels. In mijn geval een hele puzzel, maar we zijn er goed uitgekomen! Dat helpt mij weer met het implementeren 🙂

Het volgen van het logische stappenplan zorgde ervoor dat het maximale uit de dag gehaald kon worden. Fijn!

Ik zal de Strategie Dag zeker aanbevelen. Ik denk namelijk dat heel veel ondernemers dit nog helemaal niet op orde hebben. Het hebben van een gratis weggever, die mensen naar je hoofdlijst leidt is namelijk geen funnel. Een goedlopende funnel gaat jouw zonder extra inspanning meer omzet opleveren.

Masja Slootweg

Eigenaar, Socialmet